Specialisme: Dwarsfluit, piccolo en blokfluit. maar ook: ouder-kind peutermuziek (www.muzikintje), boomwhacker kinderfeestje, groepsles voor kinderen van 7/8 jaar (zelf ontworpen “Blitz kids “cursus), muziektheorie voor A B C D examen, voorbereiding voor een conservatorium opleiding, traditionele Ierse muziek ( Ierse whistle, low whistle of Ierse fluit), workshop Ierse muziek voor allerlei instrumentgroepen en ensemble coaching. Mede door eigen ervaringen als moeder van een kind met een verstandelijke beperking, autisme en ADD heb ik een passie ontwikkeld voor deze bijzondere mensen. In 2014 heb ik de opleiding OMB (muziektherapie) te Alkmaar met succes afgerond.

Achtergrond/leservaring: Naast het lesgeven ben ik ook actief als uitvoerend musicus en speel oa. in het ensemble “De Blauwe Schuyt” (www.middeleeuwsemuziek.nl) en Oisin en als remplaçant in allerlei orkesten.

Beschikbaarheid: in overleg.

Tarieven: op aanvraag.

Inge IJpelaar

Als gediplomeerd fluitdocente geef ik al ruim 25 jaar met het grootste plezier les aan jong en oud. Iedere leerling is uniek en krijgt een op maat gemaakt plan van aanpak. Samenspel staat centraal en daarom is het vrijwel altijd mogelijk om de stukken ook met pianobegeleiding te spelen wat een extra perspectief geeft aan de lessen. Ook begeleid ik met gitaar. Verder breng ik graag mijn passie voor muziek en de dwarsfluit over en probeer ik iedere leerling op allerlei manieren creatief te stimuleren.

Naast de lessen is er altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan themaprojecten, fluit- en ensembledagen die ik (oa. ook met collega’s uit de regio) organiseer. Droom jij er ook van om dit mooie instrument te gaan bespelen? Of ben je een gevorderde fluitist en wil je je spel verbeteren

vraag nu een GRATIS proefles aan.

Vul hieronder het formulier in

Vul hiernaast jouw gegevens in of stel ons een vraag.

[/db_pb_gallery]

Vul hier jouw gegevens in