Specialisme: dwarsfluit, piccolo, alt- en basfluit, blokfluit/kinderfluit (TooT & Nuvo), AMV, muziektheorie/ solfege, samenspel- en kamermuziek coaching, auditie training voor toelatingsexamen Conservatorium, presentatie muziek i.c.m. beeldende kunst.

Achtergrond/leservaring: Ik geef al meer dan 20 jaar les aan beginnende en gevorderde fluitisten van 8 tot 80 jaar, zowel in een prive-, muziekschool-, harmonie-, en conservatorium-omgeving. Ik beschik over meerdere conservatorium diploma’s en ben verbonden geweest aan het Fontys Conservatorium als docent methodiek.

Beschikbaarheid: Woensdagmiddag en vrijdagmiddag/avond, Angelaschool in Boxtel.

Tarieven: op aanvraag.

Wouter van Breugel

Al op jonge leeftijd was ik betoverd door de dwarsfluit. Zo’n veelzijdig instrument met zo’n prachtige klank! Ik leerde al snel dat de fluit voor mij het ideale instrument was om mijn muzikaliteit naar buiten te brengen. Naast een passie voor de fluit, bleek ik ook een passie voor het lesgeven te hebben! Dit doe ik ondertussen al meer dan 20 jaar met ontzettend veel plezier. Zowel bij MUZEBOX, maar ook op het conservatorium in Tilburg en in mijn eigen praktijk in Tilburg.

Na mijn studie op het Fontys Conservatorium in Tilburg ben ik op heel wat plekken te horen en te zien geweest met mijn fluit. Zowel met kleine ensembles, als met grote orkesten. Ik heb zelfs een keer mogen optreden voor koningin Beatrix. En ik ben te horen geweest met enkele bekende artiesten zoals Guus Meeuwis, Nick en Simon en Marco Borsato. Je ziet dat je met de dwarsfluit werkelijk alle kanten op kunt! Ik speel zelf ook nog in mijn eigen kwartet “BEAU4” waarmee ik veel optreed en op diverse social media te zien ben. Om dat ik zelf zo’n grote passie voor samenspel heb, wordt daar tijdens de lessen ook veel aandacht aan besteed.

Naast de lessen organiseer in ook veel activiteiten die helemaal in het teken staan van samenspelen en nieuwe mensen leren kennen. Tijdens de lessen wordt er gewerkt, maar het plezier in muziek maken is natuurlijk het allerbelangrijkste! Wil jij ook eens ervaren hoe mooi de dwarsfluit is, en ontdekken of ook jij een passie voor dit instrument hebt? Kom eens een kijkje nemen tijdens mijn lessen. Je bent iedere vrijdag van harte welkom op de Angelaschool.

Vul hieronder het formulier in

Vul hiernaast jouw gegevens in of stel ons een vraag.

Vul hier jouw gegevens in