Specialisme: All-round met als hoofdspecialisme klassiek

Achtergrond/leservaring: Sinds vele jaren docent piano en tevens muzikaal leider van verschillende zanggroepen/verenigingen met meerdere muzikale stijlen Beschikbaarheid: Kort op donderdagavond en met name vrijdagmiddag tot ca. 18.30.

Tarieven: Voor een lesduur van 20 minuten: gemiddeld tussen de € 13,- en 14,- per les. Langere en/of kortere leslengtes (vanaf minimaal 15 minuten) hierop naar rato gebaseerd.

Maarten van den Hoven

Maarten van den Hoven is alweer een flink aantal jaren als pianodocent werkzaam in het muziekonderwijs en heeft inmiddels vele leerlingen tot een mooi niveau mogen opleiden. Van oorsprong is hij klassiek musicus, maar door zijn interesse voor meerdere muzikale stijlen (b.v. door het leiden van popkoren en begeleiden van musicalconcerten) is hij van vele markten thuis. Het is voor Maarten de mooiste beleving zijn passie voor muziek en het pianospelen over te kunnen brengen aan al zijn leerlingen in een fijne en vertrouwelijke omgang met hen. Maarten is professioneel pianist/begeleider en docent, maar heeft naast het technische spelelement vooral ook het sociale element en het betrokken zijn bij de leerling als één van zijn belangrijkste, sterke competenties gemaakt.

Als all-round-docent doet hij dat ook graag bij MuzeBox, professionals in cultuureducatie met als huidige hoofdlocatie voor zijn lessen de “Angelaschool”, Baroniestraat 41 in Boxtel.

Vul hieronder het formulier in

Vul hiernaast jouw gegevens in of stel ons een vraag.

Vul hier jouw gegevens in