Selecteer een pagina

Specialisme: Viool

Beschikbaarheid: op aanvraag.

Tarieven: op aanvraag.

Elly Brouwers

Elly Brouwers is al vele jaren werkzaam als viooldocente en heeft veel ervaring met lesgeven aan zowel beginnende als gevorderde leerlingen. Als freelance violiste speelt zij regelmatig in verschillende ensembles en orkesten. In het verleden heeft zij workshops en masterclasses gevolgd bij grote pedagogen zoals Sheila Nelson, Egon Sassmannshaus en Qui van Woerdekom. Vele van haar leerlingen zijn doorgedrongen tot grote podia en spelen in diverse orkesten.

Speciaal voor jonge leerlingen vanaf 4 jaar heeft zij een eigentijdse speelse vioolmethode ontwikkeld. Plezier in vioolspelen staat altijd voorop! De viool is een prachtig instrument waarin je al je gevoel kwijt kan. Klassiek repertoire, maar ook popmuziek behoort tot de mogelijkheden. Motivatie en doorzettingsvermogen zijn belangrijk om goed viool te leren spelen. Een goed instrument is belangrijk om goed te kunnen leren spelen. Een viool met toebehoren is voor een zeer redelijke prijs te huur bij een erkende vioolbouwer in Den Bosch.

Alle leeftijden en niveaus zijn van harte welkom. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een gratis proefles.

Vul hieronder het formulier in

Vul hiernaast uw gegevens in en stel uw vraag over het instrument en docent(e) waar uw interesse naar uit gaat.

Vul hier uw gegevens in