dans
dans

SAMENSPELEN EN JEUGDORKESTEN

Muziek maken is voor iedereen! Samen met diverse partners maken wij het mogelijk voor heel veel kinderen om te ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. 

Het belangrijkste hierbij is dat we samen plezier maken en nieuwe dingen leren! Muzikale ervaring is helemaal niet belangrijk!

Daarna bieden we diverse vervolgmogelijkheden: naast individuele lessen zijn er ook groepsrepetities met andere kinderen die ongeveer hetzelfde niveau hebben. Zo leer je ook samenspelen en dat is vooral super gezellig! Op diverse locaties en op verschillende niveau’s hebben we orkestvormen.

Bespeel je al een instrument? Dan ben je van harte welkom om mee te komen spelen in een opleidingsorkest van JooP! Er is een blaasopleidingsorkest en een opleidings-slagwerkgroep. De opleidingsgroepen verzorgen verschillende optredens gedurende het jaar. Dat kan van alles zijn: van carnaval tot kerst en samen met andere orkesten of met dans en zang! Alles wat jullie zelf vooral leuk vinden om te doen.

Heb je zin om mee te doen? Kom gerust eens kijken en luisteren bij een repetitie. Momenteel repeteert de slagwerkgroep op vrijdagmiddag in Het Muziekhuis. Binnenkort start het blazers opleidingsorkest weer op de woensdagavond.

Meld je aan via het inschrijfformulier en we gaan samen op zoek naar iets wat past bij jou!

Stel hier je vraag